Overhandiging unieke Beth Hart ketting

 

Op zondag 21 november 2010 gaf Beth Hart een geweldig optreden voor maar liefst 2000 enthousiastelingen in muziekcentrum 013 te Tilburg. Maar voor 1 persoon was deze avond extra bijzonder, namelijk voor Sylvia Engels. Zij was de gelukkige winnaar van de unieke actie die was opgezet door ArtesanosByCynthia, in samenwerking met Beth Hart.

Het doel van deze actie was het steunen van de Cramm Foundation, een organisatie die microkredieten verstrekt aan gehandicapten in ontwikkelingslanden. Kunstenares Cynthia Vermaesen heeft voor dit doel een exclusieve zilveren hanger ontworpen en met de hand vervaardigd, welke is gebaseerd op het logo van Beth Hart. Deze hanger is in samenwerking met Beth Hart geveild en het hoogste bod stond genoteerd op de naam van Sylvia Engels. Waarmee zij niet alleen de trotse eigenaar werd van dit unieke exemplaar, maar ook nog eens 2 concertkaarten ontving en een persoonlijke ontmoeting met Beth Hart.

De opbrengst van deze actie bedraagt maar liefst 1005,- euro en daar kunnen weer veel mensen mee geholpen worden. Bovendien zijn naar aanleiding van deze actie ook nog 2 genereuze donaties vanuit het buitenland ontvangen, waardoor het totaalbedrag uitkomt op het fantastische bedrag van 1465,- euro.

Hierdoor is niet alleen Sylvia een gelukkige winnaar, maar ook de Cramm Foundation. Wat ArtesanosByCynthia betreft, wordt deze actie bestempeld als meer dan geslaagd!

 

    

 

      

 

Persoonlijke reactie van Sylvia Engels:

“Het was voor mij een super avond, een betere had ik me niet kunnen wensen. Het was een super ervaring, we hebben een heel goed doel kunnen steunen. Van mijn oogpunt heel zeker omdat ik ook gehandicapt ben en weet hoe hard dat is. Wij vinden het fijn dat wij zo dit doel kunnen steunen, iedereen is hier winnaar. Er is een bijzonder mooie ketting gemaakt en ben er echt heel erg blij mee. En dat hij door Beth Hart werd uitgereikt was heel bijzonder voor mij, wat een super lieve, bijzondere vrouw is zij. Ze geeft alles met hart en ziel en dit vergeet ik nooit. Ik  bedank op deze wijze ook iedereen die voor deze speciale dag heeft gezorgd,  heel veel groetjes: Sylvia Engels.” 

 

Tot slot:

Mijn dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze actie en in het bijzonder dank ik Beth Hart. Ik vind het een eer dat zij haar medewerking wilde verlenen en dat de ketting uiteindelijk nog zoveel heeft opgebracht. Ik ben blij dat de ketting bij iedereen goed in de smaak viel en hij is absoluut bij mooie mensen terecht gekomen. Ook heb ik deze avond vele mooie complimenten mogen ontvangen, niet alleen mbt de ketting bestemd voor deze actie, maar ook over de ketting die ik zelf om had. Om met de mooie woorden van Sylvia te spreken: "Iedereen is hier winnaar."  Ik ben een mooie ervaring rijker!

Bedankt,

Cynthia.

 

www.jmcramm.nl

 

*Voor meer informatie over deze actie, Beth Hart en de Cramm Foundation ed. kun je naar beneden scrollen.

 

 

 

  ***Deze actie is gesloten*** 

 

ArtesanosByCynthia en Beth Hart steunen de Cramm foundation

 Wil jij kans maken op deze unieke Beth Hart hanger,

inclusief 2 concertkaarten en een meet & greet?

Doe dan nu een bod!

 

 

De ketting gaat naar de hoogste bieder. De opbrengst wordt volledig gedoneerd aan de Cramm foundation. De winnaar wordt vernoemd tot officiele sponsor van de Cramm foundation en ontvangt tevens 2 concertkaarten* en een meet & greet met Beth Hart. Hiervan zal een fotoverslag gemaakt worden, welke op websites van Beth Hart, de Cramm foundation en ArtesanosByCynthia geplaatst zullen worden. Tijdens deze meet & greet zal in aanwezigheid van ArtesanosByCynthia en de Cramm foundation de ketting persoonlijk door Beth Hart overhandigd worden aan de winnaar.

Deze unieke, puur zilveren ketting is handvervaardigd en ontworpen door kunstenares Cynthia Vermaesen. Het ontwerp is gebaseerd op het logo van Beth Hart. De hanger is 8 cm hoog, 6 cm breed en 3 mm dik. Het is een vaste hanger met een jasseron ketting van 42 cm lang, de dikte van de schakel bedraagt 3 mm. De ketting is geoxideerd en gedeeltelijk weer gepolijst, dit om een authentieke uitstraling te verkrijgen.

Verkoopwaarde van deze ketting bedraagt minimaal €360,-  Natuurlijk hopen wij dit bedrag minstens te behalen en hopelijk zelfs ruim te overschrijden. Er is besloten om het openingsbedrag voor de biedingen te stellen op €295,-

Ben jij die ultieme Beth Hart fan, of heb je simpelweg hart voor het goede doel? Plaats dan nu jouw bod! Dit kun je doen door een E-mail te sturen naar: info@artesanosbycynthia.com Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer en E-mail adres met jouw bod. Deze zal dan spoedig vermeld worden op de site met je naam, overige gegevens blijven prive. Op deze pagina kun je tevens blijven volgen of jouw bod nog steeds bovenaan staat. Voor de biedingsgeschiedenis zie onderaan deze pagina.

Zodra een bod geplaatst is op de site, is hij officieel en kan hij niet meer ingetrokken worden. Dit geldt voor alle gemaakte biedingen tot aan de bekendmaking van de winnaar.

Deze actie sluit op zondag 24 oktober 2010 om 00.00 AM Central European Time.

De winnaar zal uiterlijk maandagochtend 25 oktober om 10.00 uur bericht ontvangen met de bevestiging dat hij/zij de hoogste bieder is. Het betreffende bedrag moet dan zsm overgemaakt worden en uiterlijk vrijdag 29 oktober op de rekening van de Cramm Foundation staan. Meer informatie hierover zal bijgevoegd worden in de bevestigingsmail.

* Het zal een concert van de aankomende Nederlandse tour in november 2010 betreffen, in overleg met alle betrokken partijen zal worden bepaald welk concert dit zal zijn (tourlist is te vinden op http://www.bethhart.com/present_en.php). Vanzelfsprekend heeft Beth Hart het meeste zeggenschap hierin.

 

 

 

De winnaar van deze actie is Sylvia Engels

Gefeliciteerd!

De opbrengst van deze veiling bedraagt maar liefst 1005,- euro

Dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan de Cramm Foundation

 

 

 

De Cramm foundation

CRAMM is de afkorting van Credit for Rehabilitation Aimed at the Marginalized Minorities. De Nederlandse vertaling hiervan is: krediet voor (economisch) herstel gericht op achtergestelde minderheden. De Cramm foundation is opgericht in 2008 en een relatief kleine, maar efficiënte organisatie. De tijd en expertise die de bestuursleden en ambassadeurs in de stichting stoppen is geheel op vrijwillige basis.

De Cramm foundation vindt het belangrijk de positie van achtergestelde groepen, zoals mensen met een lichamelijke beperking en vrouwen, in ontwikkelingslanden te versterken en hen onafhankelijk te maken. Wanneer mensen op eigen kracht hun situatie verbeteren, dan pas kan de armoede uit de wereld worden verholpen. Kleinschalige hulp, aangepast op de wensen, dromen en mogelijkheden van individuen is de sleutel tot succes.

Door zich met microkrediet* op de aller armste in de wereld te richten en met name door het bieden van deze hulp aan mensen met een lichamelijke beperking onderscheidt deze stichting zich van de rest van de hulporganisaties. Onderzoek toont aan dat mensen met een lichamelijke beperking worden uitgesloten van microkrediet en de Cramm foundation is van mening dat ook zij een kans verdienen in deze wereld om een eigen bedrijf te starten. Aangezien vrouwen in veel ontwikkelingslanden ook tot de achtergestelde minderheden behoren, kunnen zij eveneens op de steun van de Cramm foundation rekenen.  

De Cramm foundation is geheel afhankelijk van giften van partners, particulieren, organisaties en bedrijven. elke financiële bijdrage is dan ook van harte welkom. Door deze hulp kan de Cramm foundation zich blijven inzetten voor achtergestelde groepen in ontwikkelingslanden.

*Microkredieten zijn kleine leningen die verstrekt worden aan kleine ondernemers die niet in aanmerking komen voor een lening bij de traditionele banken. Het geeft de doelgroep een kans om uit de vicieuze cirkel te breken waarin zij zich nu bevinden. Het is goed voor de eigenwaarde van mensen met een beperking door er geen gift, maar een zakelijke transactie van te maken. Ze voelen zich daardoor zelfverzekerder en hun status in de gemeenschap stijgt. Het generen van eigen inkomen vergroot de onafhankelijkheid en verbetert de economische situatie en daarmee ook de kwaliteit van leven.

Voor meer informatie over de Cramm foundation, ga naar: www.crammfoundation.com

 

  

Beth Hart

Beth Hart was van kleins af aan al gefascineerd door muziek. Op 4-jarige leeftijd begon ze de piano te bespelen. In het begin concentreerde zij zich op klassieke stukken van Bach en Beethoven, naar mate ze ouder werd ging ze ook meer mainstream stukken spelen van artiesten zoals Etta James, Otis Redding en zelfs Led Zeppelin.

In L.A. geboren en getogen Beth Hart is een begaafd singer/songwriter met een van de meest wonderbaarlijke stemgeluiden ooit gehoord. Haar muzikale invloeden bevatten rock, blues en gospel. Haar stemgeluid wordt omschreven als rauw en gepassioneerd, wanneer ze flink uithaalt met haar stem gaan zo nu en dan de rillingen over je lijf. 

Bekend om haar hit singles 'L.A. Song' en 'Leave the light on', treed Beth  Hart momenteel op voor uitverkochte zalen en festivals door Europa. Ze staat bekend om haar overweldigende en energieke live optredens, vooral in Nederland en Denemarken is zij erg geliefd. Op 4 oktober dit jaar zal haar nieuwe album 'My California' verschijnen.

Voor meer informatie over Beth Hart, ga naar: www.bethhart.com

 

 

Beluister hier Beth Hart ('Setting me free'):

 

 

Biedingsgeschiedenis:

16-09-2010 €830,- Jolanda van Drunen

04-09-2010 €825,- Sylvia Engels

20-07-2010 €800,- Kjersti Gjerde

14-07-2010 €775,- Jolanda van Drunen

13-07-2010 €750,- Kjersti Gjerde

12-07-2010  €725,- Jolanda van Drunen

09-07-2010  €700,- Kjersti Gjerde

08-07-2010  €575,- Jolanda van Drunen

08-07-2010 €550,- Kjertsi Gjerde

 08-07-2010 €525,- Jolanda van Drunen

 07-07-2010   €500,- Kjertsi Gjerde

05-07-2010  €360,- Jolanda van Drunen

23-06-2010 €305,- Evelien van Hout

22-06-2010 €295,- OPENINGSBEDRAG