NIEUWSFLITS!

 

Update: 29-08-2011

Met trots kan ik vermelden dat Beth Hart zeer enthousiast was over de hanger, welke geveild is voor de Cramm Foundation (kijk voor meer gedetailleerde informatie in het menu onder 'Beth Hart'). Naar aanleiding hiervan, heeft ze mij verzocht een persoonlijke uitvoering van deze hanger voor haarzelf te maken. Onlangs heb ik deze mogen overhandigen en ook ditmaal was ze zeer tevreden over het resultaat. De woorden 'so beautiful' en 'awesome' zijn me duidelijk bijgebleven, maar vooral haar uitspraak: 'This is the most rock & roll necklace that I own!' zie ik als een groot compliment.

(close up foto is te vinden onder 'Voorbeelden')

                                                                                                       

Update: 17-03-2011

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de website te vernieuwen en om alle informatie tevens in Engels en Nederlands te kunnen aanbieden. Wanneer de verfriste versie van de website online gaat, zullen ook de nieuwe sieraden worden aangeboden.

 

Update: 23-02-2011

Nieuwe sieraden zijn gemaakt, foto's worden binnenkort geplaatst op deze website.

 

Update: 28-10-2010

De veiling van de unieke Beth Hart ketting, inclusief 2 concertkaarten en een meet & greet is inmiddels gesloten. De winnares is Sylvia Engels. Een bedrag van 1005,- euro is gedoneerd aan de Cramm Foundation. Kijk voor meer gedetailleerde informatie in het menu onder 'Beth Hart'. 

 

Update: 21-06-2010

Een unieke actie van ArtesanosByCynthia in samenwerking met de Amerikaanse singer/songwriter Beth Hart gaat van start, kijk voor meer gedetailleerde informatie in het menu onder 'Beth Hart'.