'Thunderbird'

Deze bijzondere, extra dikke uitgevoerde hanger is gebaseerd op 1 van de vele totems die te bewonderen zijn in 'Thunderbirdpark' op Vancouver Island, Canada.

  € 333,-

Hanger is 9 cm hoog, 7,5 cm breed en 2 mm tot 1 cm dik.

Gewicht hanger: 52 gram.

De hanger is te bestellen met ketting naar keuze (voor de duidelijkheid; er is maar 1 hanger):  

     

Ketting 1: extra dikke slangencollier van 45 cm lengte en 3,6 mm dikte. € 333,-

Ketting 2: jasseron ketting van 42 cm lengte, dikte schakel: 3 mm. € 310,-

Ketting 3: jasseronketting van 80 cm lengte, dikte schakel: 3 mm. 

Met deze laatste ketting kunt u de hanger op 2 manieren dragen; lang of kort. U kunt de lengte dan aanpassen aan uw kleding. Wanneer u hem kort wilt dragen, haalt u de ketting 2x door de hanger en draagt u de ketting dubbel (zie foto). 334,-

 

Dreamcatcher

Een dromenvanger (< Engels dream catcher) is een traditioneel object, oorspronkelijk afkomstig van de Ojibweg (Anishinaabeg), een indianenvolk uit Noord-Amerika. De Ojibweg geloven dat het zelf maken en ophangen van een dromenvanger boven het bed nare dromen weert. Eeuwenlang al maken ouders dromenvangers om boven het bedje of draagwieg van hun kinderen te hangen. Men gaat er vanuit dat de hemel doorweekt is met dromen, goede dromen, maar ook slechte dromen. Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web en volgens de overlevering glijden ze er dan in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer.

    175,-

Vaste hanger aan jasseron ketting van 80 cm lengte, dikte schakel: 3 mm.

Hanger is 18 cm lang en 5,5 cm breed. Totale hanglengte ketting ca. 58 cm.

Middelste veder gesneden uit beender, zoals ook 6 kralen in de ketting.

Gewicht: 42 gram.

 

'Twin Souls'

  €175,-

Extra dik uitgevoerde hanger met vaste jasseron ketting van 42 cm lang, dikte schakel: 3 mm.

Hanger is 5 cm hoog, 3 cm breed en 5 mm dik.

Totaalgewicht: 34 gram.

 

Totemdieren

In de Indiaanse traditie is ieder mens verbonden met negen dieren, die hem op zijn levensweg begeleiden en hem vaardigheden en talenten schenken. Ieder dier leert de wijsheid van een van de zeven richtingen, het oosten, westen, noorden, zuiden, boven, onder en binnen. Daar komen nog de twee begeleiders voor rechts en links bij. Ze bezoeken ons in onze dromen. 

 

Slang

De slang symboliseert verandering in de kringloop van geboorte, leven, dood en wedergeboorte, doordat hij vervelt. Daarnaast bezit hij de kracht van de schepping, de seksualiteit en de ziel, de verandering en de onsterfelijkheid. De slang is een wezen van het element vuur, dat op lichamelijk niveau begeerte en hartstocht opwekt, maar op geestelijk niveau een relatie met de Grote Geest tot stand brengt en allesomvattende wijsheid schenkt. Telkens als de slang door uw dromen kronkelt, is verandering op komst opdat u de volmaaktheid nadert.   

       €199,-

Bijzonderheden: De slang kronkelt om de ketting heen, waardoor hij blijft hangen. De slang is mat/glanzend afgewerkt met structuur en van binnen hol, waardoor hij niet te zwaar hangt. Lengte van de slang komt op ca.18 cm en weegt 14 gram. Bijbehorende slangencollier is 50 cm lang, 3,6 mm dik en weegt 20 gram. 

 

Uil

De uil is het symbool van magie, helderziendheid en astrale projectie. Zijn magie leidt hem tijdens maanloze nachten en helpt hem bij zijn geluidloze jacht. De uil is het wezen van de wijsheid. Want hij kan dingen zien en horen die anderen ontgaan. Hij helpt de waarheid te kennen en het lot te duiden. 

      €169,-

Hanger met gourmette ketting van 80 cm lang, dikte: 2mm.

Hanger is 5 cm hoog, 4,5 cm breed en 1,5 cm dik.

Geheel is geoxideerd en gedeeltelijk weer gepolijst, voor een authentieke uitstraling.

Gewicht hanger: 24 gram, ketting: 12 gram, totaalgewicht: 36 gram. 

 

Walvis

De walvis is de bewaarder van de geschiedenis van de aarde en haar geheimen. De walvis leert mensen hun eigen, oorspronkelijke toon te vinden en zich met hem te verbinden, want hij draagt de geschiedenis van alle levende wezens in zich. Hij toont aan dat de juiste frequentie een genezende werking heeft. Met zijn hulp kunt u leren u met die oeroude taal te verbinden. De walvis wijst u altijd de weg naar uw eigenlijke geestelijke betekenis.

          €118,-

Hanger met verborgen oog. Met of zonder ketting, naar eigen keuze.

Doorsnede hanger ca. 5,5 cm.

Patroon opgelegd, basis van de hanger is 1mm dik.

Gewicht: 20 gram. 

 

Hondshaai

Deze hanger is gebaseerd op de totemafbeelding van een hondshaai, geschilderd op een wieg gemaakt met wortels van een spar. Vervaardigd door een van de beroemdste houtsnijders van de Haida en te bewonderen in het 'Field museum of natural history' in Chicago.

      €216,-

Extra dikke hanger met vaste jasseron ketting van 80 cm lang, dikte schakel 4mm.

Hanger is 6,5 cm lang, 3 cm breed en 3 mm dik.

Geheel is uitgehold, geoxideerd en gedeeltelijk weer gepolijst voor een authentieke uitstraling.

Totaalgewicht: 48 gram.