Welkom bij ArtesanosByCynthia

 

Artesanos is een Mexicaans woord wat 'handgemaakt' betekent. Zoals de naam 'ArtesanosByCynthia' dan ook doet vermoeden, kunt u hier terecht voor handgemaakte producten, vervaardigd door Cynthia. 

Creatief bezig zijn is met de paplepel ingegoten. Met de jaren is deze passie alleen maar toegenomen en daarom is het nu dan ook tijd dit niet langer als een hobby te beschouwen. Vandaar de totstandkoming van ArtesanosByCynthia, graag wil ik mijn werkstukken via deze weg bij de geinteresseerden onder de aandacht brengen.

Mijn interesse voor andere culturen, is duidelijk terug te vinden in een groot aantal van de werkstukken. Met name de Afrikaanse cultuur met een grote diversiteit aan stammen, maar ook zeker niet te vergeten zijn de North-American Indians. Inspiratie en kennis zijn opgedaan tijdens haar reizen naar bijvoorbeeld Canada, Alaska en Zuid-Afrika. Niet alleen door het bezoeken van musea, maar ook door zoveel mogelijk lokale kunstenaars aan het werk te zien. Of het nu gaat om het aanschouwen van een tot stand koming van een totempaal, of door te gaan kleien met de Xhosa uit Zuid-Afrika. Alle informatie en ervaring omarm ik.

Maar niet alleen diverse culturen zijn een inspiratiebron. Ook muziek en gebeurtenissen uit het alledaagse leven zijn een inspiratie.

Het resultaat kunt u hier vinden op de site van ArtesanosByCynthia. Zoals onder andere: unieke handgemaakte zilveren sieraden, maskers en beelden van hout of klei en Indianenschilderingen op hout of leder. Diverse werkstukken hebben een achterliggende betekenis, welke dan ook vaak beknopt wordt weergegeven.

Behalve getoonde werkstukken, is het ook mogelijk iets naar  uw eigen wens te laten vervaardigen. Heeft u interesse om bijvoorbeeld uw persoonlijke zilveren hanger of een bronzen beeld te laten ontwerpen en vervaardigen? Neem dan contact op door een E-mail te sturen naar: info@artesanosbycynthia.com Geef zo duidelijk mogelijk uw wensen door en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht over wat hiervan de kosten zouden zijn en binnen welk termijn het project klaar kan zijn. Wanneer u niet zeker weet of uw wensen kunnen worden uitgevoerd, vragen staat altijd vrij. Elke opdracht beschouw als een nieuwe uitdaging en zie ik met plezier tegemoet. Misschien is niet alles mogelijk, maar wel veel: 'The sky is the limit'.